Technotheek.be gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Meer info.

Aanbod / Techniek theater

Grote uitvindingen

Professor Vital is natuurlijk een groot uitvinder en wetenschapper, maar hij wil in deze voorstelling vooral hulde brengen aan al die uitvinders die ons leven zo hebben beïnvloed. Interactieve voorstelling voor 3e, 4e 5e en 6e leerjaar en eerste jaar secundair onderwijs (richtingen techniek, STEM,IW).

Professor Vital neemt je mee op een reis terug in de tijd en laat je kennis maken met andere grote uitvinders. Zonder hun uitvindingen zou ons leven er nu misschien helemaal anders uitzien!
Een techniekles met veel geschiedenis of een geschiedenisles met veel techniek en wetenschap, maar altijd interactief en met leuke experimenten.
Na de voorstelling kun je in de klas zelf verder aan de slag met de activiteitenbundel ‘Grote uitvindingen’, waarbij je de uitvindingen van vroeger opnieuw kan realiseren.

Deze voorstelling past helemaal binnen je leerdoelen: Waardering uiten voor uitvindingen, wetenschappelijk onderzoek en de positieve effecten ervan – illustreren hoe wetenschap, techniek en de samenleving elkaar beïnvloeden.


Kostprijs

€ 600 + vervoersonkosten  (2 voorstellingen voor een groep van telkens ong. 50 kinderen)
€ 800 + vervoersonkosten  (3 voorstellingen voor een groep van telkens ong. 50 kinderen)

Wil je deze workshop boeken of heb je een vraag over deze workshop?